Спонзори:

Финалисти

Во Националниот Избор за Најпосакуван Автомобил главниот збор го имате токму Вие – нашата публика. Токму затоа, ве покануваме да гласате во петте различни категории кои ги подготвивме, и во секоја од нив да го одберете вашиот фаворит.

Гласањето ќе започне на средината на Февруари – а во меѓувреме, погледнете ги кандидатите во секоја категорија и дознајте повеќе за нив.