Национален Избор

за Најпосакуван Автомобил

Што е всушност Златно Тркало?

Златно Тркало е нов уникатен начин да го најдеме најпосакуваниот автомобил кај нас – на гласање се ставени финалистите пред ВАС, сите луѓе од Македонија кои се изложени на интернет и социјалните мрежи, за да формираат резултати според кои ќе се види интересот на реалните љубители и купувачи на автомобили.

Како да учествувам?

Сега за сега, разгледај ги кандидатите во различните категории и дознај повеќе за секој од автомобилите кој ќе учествува во изборот. Запознај се и со правилата за учество а дознај и нешто повеќе за сите медиуми кои учествуваат во изборот. Наскоро ќе го отвориме и гласањето!